уторак, 6. децембар 2016.

Stvari koje želim da uradim za vreme praznika 2016...


- Kao što i sami vidite praznični postovi na mom blogu su zvanično tu, polako krećem da ih osmišljam i pišem. Za prvi u nizu sam želela sa vama da podelim listu stvari koje planiram da uradim za vreme praznika ove godine, tako da se nadam da ću vam dati neku inspiraciju šta i vi možete da uradite i da ću popuniti sve stavke sa liste.



...da napravim neke Božićne poslastice.

- Posvuda po društvenim mrežama viđam prelepe slike Božićnih slatkiša, i iskreno jako me inspirišu da napravim nešto i sama. Kao što i sami znate nisam ekspert u kuhinji (prezicnije, jedva da znam išta da spremim☺) ali uz malo truda, i mamine pomoći sigurno neće biti tako loše. Na Pinterestu ima mnogo recepata za Gingerbread kolačiće, tako da mislim da ću to prvo da probam da napravim.


...da dekorišem kuću lepše nego obično za praznike

- Još uvek nisam okitila jelku ili bilo šta u kući, ali trebalo bi i to da se desi uskoro. Iskreno, to mi je omiljeni deo godine, postavljanje šarenih lampica svuda, stavljanje ukrasa na jelku... A valjdalo bi da ove godine isbrobam i koji Božićni DIY. Ja sam ta osoba koja uvek gleda sezonalne DIY videe na jutjubu ali retko išta isproba, međutim ove godine bih da isprobam par najsimpatičnih koje sam viđala prethodnih godina. Dakle, planiram da se baš potrudim i da bude bolje nego obično.



...da napravim Christmas music play listu

- Ovo je apsolutno neophodno svake godine, a to je upravo pravljenje muzičke play liste za praznike. Mogla bih prazničnu muziku da slušam non-stop tokom cele godine, tako da je ovo vreme super jer mogu da je slušam bez da budem čudak. ☺



...da kupim poklone svima na vreme

- U Srbiji nije toliko popularno da svi prijatelji razmenjuju poklone, ali ja sam to u zadnje dve godine počela da radim. Pa, planiram da osmislim super ideje za poklone na vreme, i poklonim ih najboljim drugaricama za Novu godinu, jer je slavimo zajedno. A što se porodice tiče, naravno, i njima planiram da kupim nešto za praznike, tako da jedva čekam. Zapamtite, praznici nisu samo oko dobijana, već i oko davanja poklona.


...da napravim tumblr slike šoljice kafe ili tople čokolade ispred jelke

- Daa, znam da je ovo malo u "basic white girl" fazonu, ali šta ću, festive slike su prelepe, tako da se nadam da će takođe ispasti  dobro. U poslednje vreme mi je instagram feed pun ovakvih slika i divim im se dok ih gledam, tako da se nadam da će se uskoro i na mom profilu uskoro naći jedna takva. ☺



...da opet odgledam sve Harry Potter i Sam u kući filmove

- Svima je već dobro poznato da se za praznike po stoti put na svim kanalima prikazuju filmove poput Harry Pottera, Sam u kući i sličnih. Tako da kao što tradicija "nalaže" opet planiram da odgledam ove filmove, iako ih već gotovo znam napamet. Naravno, pored ovih i još neke praznične filmove, jer je to prosto must!


...da napišem gomilu prazničnih postova koje nisam do sada

- I kao i uvek, među ciljevima se uvek nađe bar jedan koji je vezan za blog i blogovanje. Tako da ove godine bih stvarno volela da napravim neke malo originalnije i zanimljivije festive postove, i da ih naravno što više napišem. A planiram i da izmenim izgled bloga u skladu sa praznicima. Tako da mislim da se i vi i ja nadamo da ću uspeti u ovome.


- I to bi bilo sve za ovaj post. Nadam se da vam je se dopao, a mi se vidimo uskoro. Pišite mi vaše planove za praznike i stvari koje želite da obavite.

15 коментара:

  1. Odličan post draga! Nadam se da ćeš i napraviti te sve stvari i jedva čekam nove postove i novi izgled bloga :*
    This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post Nina!♥
    Moji planovi su pre svega da budem srećna i nasmejana,onda da gledam neke filmove vezane za Božić,da okitim jelku i kuću...

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nina, želim ti da ostvariš sve planove i želje.

    LifeInMyStyle | New year posts! + Q&A

    ОдговориИзбриши
  4. Zelim ti da sotvaris sve ciljeve i da ti se ispune sve zelje <33!Slike koje si ubacila su preeslatke,jedva cekam jos praznicnih postova <33 :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Moram da pohvalim ceo post koji je fantastično odrađen! Nadam se da ćeš ispuniti barem 3/4 stvari.☺♥

    Pametno dete

    ОдговориИзбриши
  6. Super post, imam slicne zelje, nadam se da ces ispuniti vecinu stvari. :)

    ОдговориИзбриши