недеља, 18. децембар 2016.

Holidays GIFT IDEAS for HER!

- Kao što i sami vidite tema današnjeg posta su ideje šta možete kupiti svakoj njoj koju imate u svom žiovotu. Nebitno da li je to vaša mama, sestra, drugarica, tetka, devojka ili bilo ko drugi, ovo su stvari koje bi se uglavnom svakoj ženskoj osobi svidele. Uradila sam sličan post i prethodne godine i stvarno vam se svideo, pa evo ga još jedan. Takođe ako želite da napravim ideje za poklone za njega, obavezno mi recite u komentarima.




- Prva ideja je onako najviše basic i najprilagođenija za praznike, a to je jedan mali Božićni paketić od svega što potseća na to. U njega možete ubaciti neki džemper sa slatkim Božićnim printom, neke ukrase za jelku i naravno Božićne čarapice, izgledaće preslatko a i svima će se svideti bez obzira na to kakav ukus imaju.




- Druga ideja je za sve one ženske osobe koje su zaluđene sa šminkom. Ovo je najjednostavnije i sa ovim nikada ne možete da promašite, jer svakom ljubitelju šminke nikad nije dosta nje. Ne morate ubaciti neke skupe high-end proizvode, već neke stvari koje možete pronaći u svakoj drogerijskoj radnji. Možete se potruditi i da uklopite da svi proizvodi budu u jednom tonu, ili da svi budu od istog brenda. Takođe sve to možete ubaciti u jedan neseser ili malu torbicu i tako ga pokloniti.




- Sledeća ideja je za sve one ženske osobe koje vam se uvek žale kako su umorne, jedan pravi opuštajući paketić. ☺ U njega možete ubaciti sve od kupki, losiona za telo, maski za lice, do pena i soli za kupanje. Naravno, ako eventualno negde kod nas pronađete neku dobru bath bombu možete i to ubaciti u poklon, za pravo opuštanje. Mislim da će se sa ovim svako obradovati.


- Naredna ideja je super za mamu ili neku osobu koja voli da kuva ili jednostavno da jede. ☺ Možete im pokloniti neke stvari za kuhinju koje su uvek potrebne, šoljice, a možda čak i knjigu za kuvanje sa nekim dobrim receptima. Naravno, slatkiši i neka hrana su uvek dobro došli, pa i to možete ubaciti u poklon.



- I za kraj moja omiljena ideja, a to je movie night ideja. U ovaj paketić možete staviti neku pidžamu jer šta je movie night bez udobne odeće? Naravno, film ne može da prođe bez nekih grickalica, po mogućnosti kokica. A topla čokolada je takođe vrlo dobrodošla. Ako ubacite još i neku mirišljavu sveću biće super, i prava tumblr atmosfera za gledanje filmova.



Koja vam se ideja najviše dopada?
Da li već znate šta ćete kupiti od pokolona za praznike?

- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se dopao i da vam je možda bio od pomoći. A mi se vidimo uskoro! ☺

14 коментара:

  1. Woow! Predobre ideje draga Nina, stvarno baš mi se sviđaju, ali nekako bih izdvojila ovu zadnju je jer je nekako u mom stilu *-*
    Novi post - THIS IS MY LIFE

    ОдговориИзбриши
  2. Odlične ideje Nina! Ja sam sebi sve proračunala i sada samo kupim. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  3. Ah, pa ovo je sjajno. :) Definitivno bih se najviše obradovala Movie Night paketiću, apsolutno u mom fazonu. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  4. Predivne ideje i hvala na preporuci. Sigurno ću nešto iskoristiti.

    LifeInMyStyle | Winter style | Decorate your room | Q&A

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je preslatko.Mnogo mi se svidjaaju ove ideje za poklone i ne bih mogla izdvojiti samo jednu sve su divneee i mmnogo mi se dopadaju.Super si
    http://olivanda.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Sve ideje su super, a najvise mi se dopada ova poslednja. :)

    ОдговориИзбриши