субота, 29. октобар 2016.

#LiterallyMyLife - oktobar

 
- I kao što vidite po naslovu, današnji post je oktobarski  #LML, jer je još jedan mesec (skoro) za nama. Mislim da nema potrebe da kao i uvek u uvodu govorim o tome koliko mi je i ovaj mesec brzo prošao već ću odmah da počnem.



- Prvenstveno ste mogli primetiti da je bilo malo manje postova u oktobru u odnosu na septembar, ali u septembru su preovladavali inicijalni testovi i nove lekcije dok smo ceo oktobar radili kontrolne, imali ispitivanja i slično. Samo prethodnu sedmicu smo imali dva kontrolna, jedan mini test i nekoliko ispitivanja, pa mi vi recite da je to normalno. Tako da prvobitan razlog moje neaktivnosti na blogu je bila škola, ali to se na neki način i isplatilo jer sam popravila nekoliko predmeta u odnosu na prošlu godinu, a pogotovo sam ponosna na peticu iz istorije. ☺


- Još jedan razlog za neredovnost jeste moja prehlada, koja ne popušta poslednjih nedelju dana. Sada se osećam malo bolje sa obzirom da mogu da izađem iz kreveta i uopšte uradim nešto u odnosu na prethodno vreme, ali još uvek me boli grlo i kašljem. A naravno u školu sam morala da idem kako ne bih propustila gomilu kontrolnih i sličnih stvari pa posle morala da nadoknadno odgovaram i stvaram sebi još veću muku, tako da tako je otprilike. Iskreno, ovog meseca nisam stigla nijedan film da pogledam a i zaostajem koju epizodu Scream Queens-a tako da nadam se da ću to nadoknaditi u novembru.

Čokoladno mleko - sve za lečenje živaca! ☺

- Sve u svemu ovaj mesec zaista nije bio nešto, tako da se bar nadam da ste vi imali malo bolji oktobar. Jedna stvar kojoj se stvarno radujem jeste da vidim tetku koja mi je donela par knjiga sa Sajma knjiga u Beogradu, pošto živim daleko od Beograda pa nisam u mogućnosti sama da odem. A nisam ništa stigla da čitam ni ovog meseca tako da poprilično zaostajem sa čitanjem u poselednje vreme. Opet kažem nadam se boljem sledećem mesecu, a pogotovo zbog mog rođendana koji je za dva nedelje, ali o tome nekom drugom prilikom.

OMILJENE PESME OVOG MESECA:


Hailee Steinfeld, Grey - Starving ft. Zedd


Zara Larsson - Ain't My Fault 



MØ - Final Song


Kiri Tse - Twenty Something


Taylor Swift - I Knew You Were Trouble


The Chainsmokers - Don't Let Me Down ft. Daya


 Little Mix - Shout Out to My Ex
----------------------------------------------------
Kako je vama prošao ovaj mesec?

- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se dopao, a mi se vidimo uskoroo. ♥

15 коментара:

  1. Ni meni oktobar nije bio nešto posebno.Profesori su nas stalno ispitivali,davali testove i tako.Inače,radovala sam se oktobru,jer sam zaista jako želela da mi prođe prvi mesec srednje škole,ne znam zašto.Nadam se isto da će novembar biti bolji :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas steta sto ni tebi oktobar nije bio sjajan, nadam se da ce i tebi novembar biti bolji! :)

      Избриши
  2. Odličan post draga! Ovaj mjesec mi također nije nešto posebno osim toga da počinju već testovi, i jedva čekam praznikee *-*
    Ako nađeš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Mrzim ovaj mesec,ne znam zašto,ali ga mrzim...ne podnosim,i želim Septembar i želim vratiti vreme,ali nažalsot ne mogu. Nadam se da će sledeći biti puno,punoo bolji,ly♥
    http://natalijabeauty.blogspot.nl

    ОдговориИзбриши
  4. Znam kako je, i ja imam puno posla oko skole sto me zbilja mnogo sprjecava u pisanju postova. Takodjer nisam imala posebno uspjesan mjesec, ali sto je tu je. Imas odlican music taste, spomenute pjesme obozavam! :)
    Novo kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Ista stvar sa oktobrom, zaostala sa filmovima i knjigama, mada ne bas kao ti. Nadam se da si sada dobro 😊 Pricaj mi o kontrolnima, davali su i po dva u jednom danu. Moram ti priznati da sam poskocila kada sam vidjela naslov posta, ovu rubriku obozavam, a na blogger nisam ulazila duze, pa ni na tvoj blog. Nadam se da ces u novembru imati vremena da uzivas u jeseni 💕 Ako hoces pogledaj moj blog na kome se nalazi recenzija Yankee svijeca, koje su dostupne i u Srbiji 😃
    simonasdiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, bas mi je drago sto volis ovu rubriku, jer ja iskreno obozavam da je pisem. Nisam imala pojma da je Yankee dosao i kod nas, moram pogledati post. :)

      Избриши
  6. Super post, volim bukvalno sve pesme od ovih koje si navela volim pogotovo Ain't My Fault. Ni meni oktobar nije bio nesto narucito pogotovo sto su bombardovali sa kontrolnima na sve strane. :)

    ОдговориИзбриши