субота, 8. октобар 2016.

How To Style Colors In FALL / OUTFITS IDEAS!

- Ranije sam stalno pravila ovakve outfit postove slagajući različite komade odeće na polyvore-u i moram da priznam da mi je malo nedostajalo. Stoga sam odlučila da uradim ovakav post ponovo, samo za jesen. Kao što ste saznali iz jednog od mojih skorašnjih postova jako mi se dopada jesenja moda, mogla bih da kažem i da mi je omiljena, pa me evo sa ovim postom koji se nadam da će vam dati malo inspiracije za outfite tokom jeseni. Takođe sam ih poređala po nekim osnovnim jesen bojama (bar u mom slučaju), a to su siva, braon, bordo i army zelena. ☺
SIVA

- Ne znam za vas ali ovo je moja go-to kombinacija za školu tokom jeseni. Topla, slatka i skroz je prijatno u njoj. Tamno sivi džemper izgleda preslatko sa nekim malo svetlijim parom trenerki i UGG's čizme su tako obavezne za jesen, naravno i nešto preko sa obzirom da je kod nas u jesen prehladno. Neće vam biti teško da pregurate ceo školski dan i osećaćete se kao da ste u pidžami! Ali ako ne volite toliko da je sve ujednoj boji možete to probiti sa na primer jaknom druge boje ili slično.

BRAON

- Braon boja je definitivno top jedan za jesen i boja na koju prvu pomislim kod ovog godišnjeg doba. Braon oversized džemperak, braon čizmice do listova, ranac iste boje koji je presladak i obične crne farmerice (ove malo pocepane su još slađe ☺) i to je to! Ovo mi je možda i omiljena kombinacija za jesenju sezonu. 
BORDO

- Moram priznati da do skoro nisam bila veliki fan bordo boje ali kako je ove jeseni veliki hit počela je dosta da mi se dopada. Prvo, ne bih bila striktno ovoj haljini iako je dovoljno topla ali sa helankama ispod bi predobro išla, a duge čizmice su pravi pogodak. A što se modnih dodataka tiče bordo ešarpa i torba su prelepi. Kako su bordo-braon boje karmina totalna boja jeseni i to izgleda super a još sa noktima iste boje.


 ARMY ZELENA

- Mislim da je ova boja postala ovoliki hit baš ove jeseni, ali u svakom slučaju jako mi se sviđa. Ova jaknica i čizme izgledaju super zajedno, i lepo idu na neki džins i uz jednostavnu majicu. Mnogo volim da nosim kapice u jesen jer me i zagreju i upotpune kombinaciju, tako da je to veliki plus.

Koje još boje vi volite da nosite tokom jeseni? Koja kombinacija vam se najviše dopada? 

- I to bi bilo sve za ovaj post, hvala vam na čitanju. Mi se vidimo vrlo uskoro u sledećem postu! ♥

20 коментара:

  1. Odličan post, i ja sam jedne takve prije radila, najljepši u mi drugi i treći, nekako u mom stilu! :) ♥

    IlvaMagicalWorld

    ОдговориИзбриши
  2. Bordo kombinacija je moja, definitivno sam se tu pronasla :)
    I ja obozavam polyvore da se zanimam sa komadima odece itd. Inace i ostale kombinacije su odlicne :)

    Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
  3. Kad sam vidjela svaku kombinaciju jednu po jednu sam si rekla ovu bih nosila i onda kad sam vidjela sljedeću sam za svaku pomislila-e ipak bih ovu haha! Mislim da bih se na kraju odlučila za drugu ili treću! Super si sve iskombinirala. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Fantastičan post draga! Okej, nemogu se odlučiti za jednu kombinaciju jer su definitivno svi stilovi presavršeni *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  5. Svi outfiti su predivni, ja najviše volim nositi sive kombinacije 😊❤️

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Sve kombinacije su predobre, ali ova poslednja je nekako najviše u mom stilu, jako mi se dopada! :) <3

    ОдговориИзбриши
  7. I ja sam, također, veliki fanatik 'polyvore-a'... Kombinacije su super, ali bih ja na to dodala i neki snježno-bijeli džemper. Volim tvoj blogg, imaš follow! ♥

    aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Moram ti priznati da su i meni nedostajali ovakvi postovi ;) Zaista si sjajno ovo napisala, oduševljena sam. :) Meni je ove jeseni definitivno najnošenija braon i maslinatsat boja, baš kao da vrište jesen. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  9. Prelepe outfite si sklopila! Super je post! ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Divni outfiti, mislim da je braon najvise u mom fazonu. Super post :-) <3

    ОдговориИзбриши