недеља, 31. јануар 2016.

Shein Wish List 2016

- IZVINITE, IZVINITE, IZVINITE zbog totalne neaktivnosti poslednjih dana. Ali imala sam dosta obaveza u školi, a sada kada su ocene napokon zaključene, a ja krenula na raspust mogu da vam pišem do mile volje, tako da očekujte duplo više postova nego uobičajno u februaru. U svakom slučaju, danas sam odlučila da vam pokažem moju listu želja sa SheIn sajta (klik na ime). Ovo su uglavnom stvari koje želim da nabavim ove godine, koje ne zavise mnogo konkretno od godišnjeg doba. Takođe uskoro idem u Veneciju, pa mi trebaju neke nove stvari za tu priliku. Pa hajde da počnemo. ☺


- Prva stvar koja mi je zapala za oko jeste ova preslatka bela majičica. Posebno mi se dopada zbog bele čipke na kraju. Ovakve sam dosta viđala da nose američke youtuberke i blogerke, ali kod nas je nikad nisam videla. Nadam se da ću je kupiti u nekom narednom periodu.


Poručiti: OVDE
Cena: 14.99$


- Sledeća stvar je letnja majičica na sličan fazon. Ova je kratkog rukava, a i izgleda jako lagano i malo je providna, tako da je ovo nešto što bih definitivno nosila u toku leta. Ona je takođe bele boje, sa čipkicama, a u poslednje vreme me privlači odeća na taj fazon. 

Poručiti: OVDE
Cena: 23.99$

- Sledeća je stvar koje uglavnom ima u prodavnicama poput NewYorkera, ali ova mi se posebno svidela, a i na velikom je popustu. Jako često nosim ovakve majice, tako da je ova baš po mom ukusu, iako se razlikuje od prethodne dve koje sam navela na mojoj wish-listi.

Poručiti: OVDE
Cena: 9.99$


- I poslednja majica na listi je ova crna majica sa printom "First, I need coffee" u koju sam zaljubljena. Jako mi se dopadaju ove majice, tako da je i ova morala da se nađe na mojoj listi. 

Poručiti: OVDE
Cena: 13.22$


- Jedan brend koji bi jako volela da dođe u Srbiju je PINK, odnosno Victoria's secret. A ovaj duks, iako nije u mojoj boji, je nešto što bih volela da naručim. Jako mi se dopada zato što je kratak, i što ima dve crne linije na rukavima.

Poručiti: OVDE
Cena: 14.76$


- I napokon pređimo na pantalone. A prve na listi su ove iscepane farmerke, svetle boje. Uvek volim da ih nosim, i nikad ih neće biti dosta.

Poručiti: OVDE
Cena: 16.82$

- I za leto bi mi bio potreban jedan šorc sličan prethodnim farmerkama. Volim kad su šorcevi bez mnogo detalja, i da nisu prekratki, tako da mi se ovaj jako dopada.

Poručiti: OVDE
Cena: 14.76$

- To bi bilo to sa moje wish-liste. Nadam se da vam se dopao post, kao i moja lista. A mi se ovoga puta vidimo uskoro, ćaaoo! ♥

34 коментара:

  1. Ja obozavam ovaj sajt, ima jako lepe stvarcice. Odlicna wish lista ♥
    GIWEAWAY,ucestvuj,internacionalan je ----> http://miljana-saveti.blogspot.com/2016/01/giweaway-02-miljanaeasyskillful.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  2. SheIn je jedan od sajtova koji ima definitivno najlepšu odeću! :) Naručila sam iste ovakve farmerke i jedva čekam da mi stignu, prelepe su! ♥

    Anja's diary

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepe stvari si izabrala! Blago tebi, ideš u Veneciju!! ❤☺

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Stvari su prelijepe..Sheln ima predobru odjeću.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bili mi mogla uzvratiti?Lijepo se provedi u Veneciji.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj rozi duks i farmerice su mi predivnee.*-* ♥

    Giveaway je na mome blogu, pa pogledajte http://mylittlecorner0102.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Prva stvar je predivna!

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  7. Procitajte moooj bloog , NINAAA ODLICNA SIII ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    ОдговориИзбриши
  8. Sorc mi se jako svidja, kao i tvoja wishlist :) <3

    ОдговориИзбриши
  9. Obožavam SheIn sajt! Lista ti je odličnaa. <3

    ОдговориИзбриши
  10. Jao medo, kad ce novi izgled bloga!
    Pogledajte moj blog: mimmi-corner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Imaš super želje, stil nam je sličan, a treću majicu imaš u H&M prodavnici (tj. sličnu, ali u principu, natpis im je isti). Jaoo, kad ideš u Veneciju??? Blago tebi, trebalo bi i ja da idem uskoro (drži mi palčeve ☺)

    katieslittlecorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drzim ti palceve hehe, inace ja idem u martu, trebalo bi prvog marta, za vreme skolske godine, pa cu se par dana osloboditi od skole. :D Hvalaa, i pogledacu u H&M. ♥

      Избриши
  12. Mnogo volim da razgledam odeću na ovom sajtu, baš sam juče ugledala ove farmerice koje su prelepe.☺ A preve dve majice tek ♥-♥

    ОдговориИзбриши
  13. Stvarno predivno!Ova majica crna sa ovim printom je predivna!Naručila bih je,divnooo!
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  14. Divan post i odlične ideje !

    http://www.milicakrstic.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Divne stvarčice! Najvišše mi se dopada duks I Hate 2 :D A sviđaju mi se i farmerke :)

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши