среда, 18. јануар 2017.

Stvari koje želim da naučim da radim ove godine! 2017


- I evo me napokon nazad, ako ne znate zašto me je ovako malo bilo ovog meseca, pročitajte moj predhodni post, ali sada sam napokon tu. Ozdravila sam, pa... bar delimično i opet sam krenula u školu. Moram da priznam da mi je jako nedostajalo pisanje postova, sa ozbirom da je poslednji post, ne računajući update, bio 6. januara. U svakom slučaju danas za vas imam post o nekim rezolucijama za 2017. godinu, ali ne običnim, nego o stvarima koje želim da naučim.


Dakle, ove godine želim da naučim da...


...kuvam

- Pominjala sam ranije kako nisam baš dobra u kuhinji, što ove godine definitivno želim da promenim. Naravno, ne mislim sada da sama spremam ceo ručak ili tako nešto, ali volela bih da naučim da pravim neke kolačiće, mafine, možda neki slani rolat. Sve što je jednostavnije za pripremu. Mogu vam reći da ranije uopšte nisam ni volela kuvanje, a sada, kada sam često u prilici da pomažem mami da nešto spremi, mogu reći da i nije tako loše. ☺


...bolje fotografišem


- Razmišljala sam da se možda upišem na neki kurs fotografije ili nešto tako. Mi čak i u školi imamo fotografsku sekciju, tako da bih mogla tamo da idem. Volim fotografisanje ovako, a i bilo bi mi dosta korisnije zbog fotografija za blog.


 ...bolje uređujem blog

- Pod ovim "bolje uređujem blog" mislim na pravljenje banera, ali i svega što ide uz to. Planirala sam da počnem da koristim Photoscape, jer već od početka mog bloga koristim PicMonkey. Tako da mi vi recite šta mislite, ili ako postoji neki drugi editor koji vi koristite.


...se poboljšam u pravljenu diy projekata

- Velika mi je želja da uradim neki DIY projekat na blogu, ali nikako da mi sine neka kreativna ideja ili bar nešto što nije viđeno mnogo puta. Takođe, ne ide mi preterano pravljenje stvari, pa bi se to mogla poboljšati ove godine. Što više stvarno napravim to će lakše ići, zar ne?


...naučim bolje italijanski jezik

- Italijanski učim u školi i imam peticu iz njega, ali ga znam samo na nekom skromnom školskom nivou. U srednjoj ga, pretpostavljam, neću ni učiti, tako da ću zaboraviti sve što sam i do tada znala. Pa bih tada mogla da krenem na časove, jer stvarno želim tečno da ga naučim.



 ...lakše sklapam prijateljstva

- Ova stvar je drugačija od svih ostalih navedanih, ali da, želela bih da naučim da bolje sklapam prijateljstva. Ovo mi je vrlo bitno i stvar na kojoj bih volela da dosta radim u 2017. jer će mi trebati kada krenem u srednju. Imam taj problem da nemam dovoljno zajedničkih tema za razgovor sa ljudima koje tek upoznam i samim tim ne znam o čemu bismo mogli da pričamo. Zbog ovoga mi nije toliko lako sklapanje prijateljstava, ali nadam se da ću se nekako poboljšati.



...se bolje šminkam

- I poslednja stvar na listi je da se bolje šminkam. Ne šminkam se svaki dan i kada se šminkam stavim 2-3 stvari na lice, tako da možete da zaključite kakva sam u tome. Ne mogu reći da sam loša, ali ima mnogo stvari koje treba da naučim, tako da možda je ovo godina za to.


Šta biste vi voleli da naučite ove godine?


- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se svideo. A mi se vidimo uskoro! ☺

18 коментара:

  1. Super post draga! Nadam se da ćeš sve to naučiti! Sretno *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This Is My Life

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Nina, nadam se da će ti se želje ispuniti, većinu stvari koje ti želiš da poboljšaš, želim i ja, kao što je bolje fotografisanje i naravno poboljšavanje pravljena stvari, tj diy, jer sam jako loša u tome xd

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post draga! Ne sumnjam da ćeš uspijeti sve to da ispuniš! :)♥

    http://lifella2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ja takođe želim bolje naučiti praviti bannere i uređivati blog uopšteno, s' obzirom da mi to trenutno nije jača strana. Što se tiče editora, za uređivanje slika koje idu na blogu koristim PhotoScape, i fenomenalan je, a za sve ostalo koristim Picmonkey. Obožavam oba editora. Nadam se da ćeš uspjeti sve da naučiš, super post zaista♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Zaista divno, Ninice :D Iskreno se nadam da ćeš uspeti u svemu to si naumila. :)
    Što se tiče programa za uređivanje banera i fotografija generalno, u poslednje vreme sam i više nego opsednuta PhotoShopom, ali ipak, on je nešto teži za korišćenje, međutim, kada naučiš kako da ga koristiš, efekat je definitivno savršen. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nadam se da ćeš sve to naučiti.

    Molim te učlani se:ifunnywithme.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post, nadam se da ce ti se sve zelje ispuniti.❤
    http://stroongana.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  8. Super post, drago mi je da si se vratila! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post!! Nadam se da ces ispuniti sve sa liste!! <33

    ОдговориИзбриши