петак, 6. јануар 2017.

List TO DO before 2017 - REZULTATI


- Kao što znate, početkom novembra ove godine sam napravila post sa odlukama, odnosno stvarima koje hoću da uradim pre početka 2017. godine. Sada, kada je 2017. tu (zapravo ovo je prvi post u godini), vreme je da napravim obećane rezulatate i da podelim sa vama kako je sve uspelo (ili nije uspelo).  Pa hajdemo onda. ☺


- Mislim da sami već možete da primetite da ovo nije uspelo, sa obzirom da je izgled bloga i dalje isti. Verovala sam da ću doći na neku dobru ideju, ili promeniti ga u prazničnom stilu, ali baš ništa mi nije palo na pamet. Stvarno sam radila na ovome i ne znam šta je sa mnom u poslednje vreme ali nikako ne mogu da napravim baner koji mi se dopada a da ga još i uskladim sa pozadinom i ostalim stvarčicama. Tako da, nažalost, prvu stvar sam fejlovala.


- Pa, uspela sam da osmislim rasposred pisanja ali nisam ga se uvek pridržavala. Krenula sam da pišem na svakih 5 dana i išlo je dobro jedno vreme ali je odjednom propalo. Tako da, raspored je osmišljen, ali još uvek ne mogu da ga se u potpunosti pridržavam iako se trudim.


- Na moju sreću uspela sam da uštedim novac. Dobila sam novac za moj rođendan, kao i za praznike a nešto sam i sama odvajala, tako da sada imam svoju ušteđevinu koju trošim kako želim i od koje sam dosta dala da kupim poklone najbližima. ☺


- Što se čitanja tiče u ovome sam zaista uspela, hladno vreme me pogotovo drži u kući za knjigom, tako da dosta sam čitala. Sada kada je raspust imam dosta vremena za to i stvarno dosta više čitam, planiram da kada se drugi deo raspusta završi napravim post "knjige koje sam pročitala za zimski raspust" ili tako nešto.


- I evo je još jedna stvar u kojoj sam, očekivano, fejlovala. Pogotovo jer su praznici vreme kada mama uvek pravi nešto slatko, brat i ja dobijemo paketiće sa slatkišima, tako da stvarno nisam uspela. Naravno, nije da sam jela sada samo nezdravu hranu ili tako nešto, mada nisam se hranila ništa zdravije nego uobičajno.


- Ovo mi je uspelo, čak sam i više od dva puta imala sleepover sa drugaricom, i bilo je stvarno super, gledali smo filmove, stavljali maske za lice i jeli grickalice, tako da mogu reći da smo imali pravi "movie spa night". Sada kada je raspust, mislim da ćemo spavati jedna kod druge još par puta, a možda i pozvati još drugarica.


- I u ovome sam uspela, stvarno sam dosta učila i nije mi bio problem. Shvatam da sam sada osmi razred i da je ovo verovatno najvažniji razred u celoj osnovnoj školi, tako da sam se stvarno maksimalno trudila, i mogu slobodno reći u uspela jer su mi ocene stvarno super.

Da li ste i vi imali neke odluke pre 2017?
Da li ste uspeli njihovom ostvarivanju?


- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se dopao. Znam da je danas dan za proglašenje pobednika giveaway-a, ali nažalost ništa od toga. Giveaway sam napravila mnogo kasno i pobednika proglašavam mnogo kasno, a sutra je Božić, tako da nema smisla da dobijete ukrase i sve te praznične stvari, jer kada vam paket stigne verovatno ćete skidati jelku i ukrase iz kuće u to vreme. Takođe stvarno se mali broj ljudi prijavio za ovaj giveaway, sa obzirom da je na prošlom bilo 60-ak komentara. Giveaway ću napraviti ponovo, najverovatnije u januaru i biće bolji, s tim što će neke nagrade ostati iste. Jako mi je žao što ovo ovako najavljujem, a neki su verovatno očekivali nagradu, tako da izvinite, ali stvarno sam trebala da razmislim bolje pre nego ga napravim na samom kraju decembra i da bude proglašen dan pred Božić, kada nikom ne trebaju ukrasi. :/ Izvinite još jednom, obećavam da ću vam nadoknaditi. A mi se vidimo u sledećem postu! ♥

22 коментара:

  1. Većinu stvari su uspjela da ostvariš i na tome ti čestitam. Post je odličan. Što se tiče giveawaya nmvz, vjerujem da će novi giveaway biti još bolji:)

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post, voljela bih da napišeš post o knjigama koje si pročitala na raspustu. :)

    itsnina23.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odlično je što si uspjela skoro sve ostvarit! Ček, malo, ti si imala giwavay? Očito sam propustila par stvari ovaj mjesec. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno. Uspela si skoro sve ostvariti , čestitam. ❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  5. Super post.
    Pogledaj moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Baš mi je drago što je sve super prošlo. Bez obzira na ove sitnice koje nisi odradila, mislim da si ipak ispunila svoje glavne ciljeve. Srećno u 2017. da ti bude još uspešnija! :)
    Pošto voliš da čitaš, volela bih da posetiš moj novi blog, tvoje mišljenje tamo bi mi stvarno značilo :) bbooklovers.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mi je što si toliko uspijela, skoro u svemu što si i zamislila :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Dosta toga si ispunila i čestitam ti na tome! A i ovo što nisi, sigurno se da popraviti! ♥

    http://lifella2.blogspot.com - novi post je na mom blogu, ako ti se sviđa učlani se. ♥

    ОдговориИзбриши
  9. Pa svaka čast, gotovo si u svemu uspela, tao da ti na tome moram odistinski čestitati. :)
    Zaista mi je žao zbog giveaway-a, ali sigurno će biti bolje prilike. ;) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  10. -Sjajan post!Drago mi je što si uspela skoro sve da uradiš,svaka čast!Nemoj da si tužna jer nisi uspela u tome da izmeniš izgled bloga,meni se iskreno dopada baš ovakav kakav je sada!♥
    -Ukoliko hoćeš poseti moj blog značilo bi mi tvoje mišljenje!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Svaka čast. Samo nastavi dalje. :)
    http://everydayema.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши