среда, 16. новембар 2016.

My Current Favorites!

- Izvinite što nije bilo novog posta juče pošto znate da sam rekla da od sada pištem na minimum svakih 5 dana, ali u subotu sam slavila rođendan, a u nedelju išla u Beograd pa nisam stigla da pripremim post jer to uvek radim vikendom. U svakom slučaju, nisam imala neku preteranu inspiraciju i pitala sam se šta je nešto što volim da pišem, a nisam pisala dugo, i setila sam se favotita. Pošto je tek sredina novembra (kad pre?) a ne kraj ili početak meseca, ovo će biti trenutni favoriti, a i iskreno ne isporabavam mnogo proizvoda pa nemam razloga da svakog meseca radim favorite, tako da hajdemo.


- Prva dva favotita su dva laka za nokte. Ne znam iz kog razloga ali kada je jesen najviše lakiram nokte. Prošlo godine sam uglavnom stavljala bordo lak, ali ove godine ga i ne volim toliko. Uglavnom sam koristila ovaj Flert u boji 28, koji ima prelepu jesenju boju, nešto kao tamno zelenu, ali dosta lepo izgleda. A drugi je 1st Nail Enamel u boji 006 koji izgleda nekako roze na slici ali uopšte nije roze boje uživo već neke skroz nude boje koja je super za jesen, a pogotovo za školu jer je jako neutralan.


- Sledeći favorit je Solo amore parfem koji je predobar! Njega imam sigurno dve godine, i toliko mi je žao da ga potrošim jer prelepo izgleda i još bolje miriše a ima ga jako malo. Ali odlučila sam da to uradim i potrošim i par poslednjih kapljica, jer mi ne vredi da ga čuvam samo zbog lepog izgleda. Njega stavljam samo kad idem na neke posebne prilike, i onako baš nekako prefinjeno miriše, ne znaam. ☺


- Zatim imam dva dezodoransa, jer dezodoranse uvek koristim i iskreno najviše trošim pa njih najviše i kupujem. Prvi je ovaj Nivea double effect koji bukvalno svaki dan stavljam, i miris ostaje baš dugo, ne 48h naravno ali ostane sigurno ceo dan, a miris mu je jako lep i osvežavajuć. Drugi je ovaj Bi • es Crystal, koji sam dobila za rođendan. Izgleda baš lepo i super miriše, tako daa..


- Takođe su se u ovim favoritima našle i dve kupke, jer i njih stvarno dosta koristim. Prva je Dove gentle exfoliating koja miriše toliko nekako sveže i čisto, i posle kupanja ostane miris po celom telu. A druga je Fa Romantic Moments sa prelepim mirisom ruže. Ova ima dosta sladak miris a ja ne volim preslatke mirise, ali ova mi je iskreno super.


- Zatim imam jednu stvar od hrane koju jedem non-stop u poselednje vreme jedem a to je Jaffa keks. Nemam pojam zašto ali odjednom sam se navukla na jafu pa je jedem stalno, tako da ako bih morala da izdvojim jednu stvar koja mi je favorit od hrane to bi otprilike bilo ovo.

- I za kraj mi je favorit Jacobs 3 u jedan kafica sa Milka čokoladom. Ne pijem je prečesto već možda 2 puta nedeljno, što mislim da je okej. Preporučujem vam da probate ovo jer nema ukus kao kafa već kao topla čokolada, i stvarno je preukusno. ☺


- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se dopao. Ja idem da učim hemiju, a mi se vidimo u sledećem postu! ☺

14 коментара:

  1. Fa kupke obožavam,baš su dobre.
    Ja dezodoranse koristim,ali retko kad.
    Nokte retko kada lakiram,a kada ih lakiram,najčešće to bela boja. :)
    Sjajan post!♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! Lak za nokte je baš predivne boje, a imam i isti dezić *-* Inače, super si napisala i slike su baš cool :)
    Ako nađeš vremena posjeti moj blog: This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Niveini dezici su naajbolji, ali ja koristim one roll-on. Dove gelove volim jer ostavljaju miris jako dugo, a ove Jaffe obožaavam :)

    http://sbeauty14.blogspot.hr/2016/11/kako-prekriti-akne.html

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan post! Ja obožavam jesti Jaffu, definitivno najbolji keksi! ❤


    IlvaMagicalWorld <--- Novi post ❤

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post. Jaffa izgleda peukusno. nisam čula za kafu ali ću je probati. Ostale proizvode nisam koristila.

    P.S. Učlanjena sam u tvoj blog, pa bi mi značilo da mi uzvratiš.

    lifeinmystyle311.blogspot.com - Novi post

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post, super stvari. Dove kupke su ekstra. :)

    ОдговориИзбриши