субота, 5. новембар 2016.

List TO DO before 2017!

- Vauu, koliko je čudno staviti 2017 u naslov, koliko je čudno i pomisliti da je Nova godina za samo dva meseca. Iskreno 2016. mi je prebrzo prošla, ne znam, možda sam jednostavno previše očekivala od ove godine, ili nisam uradila sve planirano ali brzo mi je prošla i imam osećaj da smo je dočekivali juče. Priču o tome na stranu, tema današnjeg posta je moja to-do lista do kraja ove godine, odnosno pre sledeće. Možda se neki sećaju da sam i prošle godine radila ovakav post, koji možete pogledati ovde, i nekako mi je pomogao tako da sam odlučila da napravim jedan i ove godine.


- Ne mogu da vam opišem koliko mi je teško da osmislim i napriv lep izgled bloga u poslednje vreme iz nekog potpuno nepoznatog razloga. Valjda sam se jednostavno navikla na ovaj izgled koji sada imam i zaista mi se sviđa pa ne mogu nikako da napravim neki koji će mi se svideti kao ovaj koji sada imam. Ali obećavam vam, do kraja godine ću sigurno promeniti izgled bloga, i trenutno radim na tome.


- Za raspust sam uglavnom pisala na svaka tri dana, ali sada kada je škola definitivno ne mogu to da postignem, ali opet želim da imam plan na svakih koliko dana objavljujem post. Previše mi je komplikovano da imam poseban dan u nedelji za pisanje, jer to verovatno neću moći da ispoštujem. Ali mislim da bih mogla da krenem da pišem tačno na svakih 5 dana, jer će mi tako biti nekako najorganizovanije.


- Rođendan mi je za 9 dana tako da ću sačuvati novac koji dobijem od rodbine umesto da ga kao i uvek potrošim na gluposti i potruditi se da odvajam od džeparca pa da vidim koliko bih otprilike uspela da uštedim. Za Božić i Novu godinu želim da kupim od svojih para poklone najbližima a i da kupim nešto vredno sebi, tako da.. ☺


- U poslednjim postovima sam govorila kako apsolutno ne stižem da čitam knjige, jer imam prepuno školskih obaveza, tako da se nadam da ću ugrabiti malo vremena da pročitam bar neke nove knjige koje mi je tetka kupila na Sajmu (ako želite post i o tim knjigama slobodno recite ☺). Ne bih sebi da zadajem poseban cilj koliko knjiga da pročitam jer ipak imam samo dva meseca a ja obično zadam sebi prepuno i na kraju ni ne ispunim to.


- Nemam niti sam ikada imala problem sa viškom kilograma, ali ono što je problem jeste da mi se u poslednje vreme stvara po jedna bubuljica kad god pojedem ili popijem bilo šta kao pljeskavicu, čips, kolu ili tako neku nezdravu hranu, iako ovako nemam problema sa bubuljicama. Tako da slatkiše i grickalice probaću da zamenim bananama, jabukama ili bilo kojim voćem. A pored toga moram da pijem i dosta više vode, a to uvek zaboravim da uradim.


- Ovo smo najbolja drugarica i ja odlučile i mislim da ćemo ovo lagano uspeti da ostvarimo. Volim takve chill, cozy večeri ali ih uglavnom imam sama, tako da jedva čekam da mi se drugarica pridruži od sada.


- Ovo već radim i stvarno mi je pošlo za rukom da učim redovno s čim sam jako zadovoljna, tako da to i želim da održim do kraja godina, i da položim sa što boljim prosekom, i radi prijemnog, i radi prosto mene i mog uspeha.



- I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam je se svideo. Napraviću update za dva meseca da vidite da li sam ispunila sve ove stavke, a ja ću se potruditi da ih ispunim. Vidimo se u sledećem postuu! ♥

24 коментара:

  1. Meni je ova godina isto brzo prošla,a verujem i mnogima.Ja želim da se do kraja ove godine hranim zdravije,da pročitam što više knjiga...


    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post Nina! Meni je također jako brzo prošla ova godina i nadam se da ćeš ti ostvariti sve svoje ciljeve *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post! Volela bih da vidim post o knjigama sa sajma ❤☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. I meni je ova godina prošla prebrzo. Imamo iste ciljeve, hah, pa ja ne mogu vjerovati, ovo je kao da sam ja pisala!! :) Sretno u njihovu ispunjavanju, želim rewiew da vidim koliko si ispunila na kraju godine. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  5. I meni je ova godina brzo prošla, ali za 2017. i ja imam neke planove, tako da se nadam da ću ih većinu ispuniti. :)
    A isto tako želim i tebi da štikliraš sve stavke sa ove liste i tako ostvariš sve što si zamislila. :)
    Volela bih da pročitam taj post o knjigama koje si dobila. :)

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post draga!Nadam se da ces uspeti sve da ispunis <3 Srecno!

    Novi post
    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ni ja nisam mislila da će 2016. godina tako brzo otići, evo je već sledeća. Sjajan post, kao i uvek! :)

    mydiary328.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Super ti je lista i moja je dosta slična. :)


    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Zaista divan post, draga moja. :) Iskreno verujem u tebe i sasvim sam sigurna da će sve stavke biti štiklirane, inače, baš se radujem novom izgledu boga, jako me zanima šta ćeš to osmisliti. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  10. Nadam se da ćeš ispuniti sve ciljeve! Srecno:)
    Pratim te!
    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Jako ambicioznoo, jaako ambicioznoo. Srecno! :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши