недеља, 7. август 2016.

July/Summer Favorites!

- I jedan veliki deo leta je nažalost gotov a i poslednjih meseci nisam radila favorite, jer jednostavno ne isprobavam toliko proizvoda i nisam previše u svemu tome, ali opet imam  da vam pokažem nekoliko stvari koje sam koristila u julu, tako da evo ih napokon favoriti. Pa hajdemo!

*Fotografije sam prebacila na facebook i odatle ih skinula tako da je se upropastio kvalitet, i know, i know* 


- Prva stvar je toliko basic ali da, to je Dr Rescue Baby Lips, kojeg sam možda i pokazala ranije. Bukvalno jedina šminka koju koristim letu su balzami za usne, a ovaj mi je za sada omiljeno od svih po pitanju hidratacije. Providan je tako da je takođe sasvim okej za svaku priliku. 


- Sa obzirom da je leto mislim da je krema za sunčanje stvarno neophodna. Ova je Coco's Sun sa zaštitinim fakotorom 30, obično kopristim sa 50, ali kada malo pocrnite mislim da je okej da pređete na manje. Ovog meseca sam bila na moru i stvarno sam je uvek koristila, trenutno je zahladnelo ali nadam se da ću je iskoristiti još koji put na bazenu.



- Zatim sam dosta koristila mali Oriflame dezodorans i svuda ga nosila sa sobom. Leti se dosta znojimo, tako da mislim da su stvarno must-have. Ovaj miriše prelepo i baš letnje, na okean, tako da ga jako volim. Takođe ima 50 ml tako da je jako praktičan da se stavi u torbicu a i za putovanja takođe.



- U slučajevima kada ipak želim da stavim neki pravi dezodorans to je onda ovaj Nivea Invisible for black & white, jer jako dobro miriše, i iskreno dosta više volim da koristim dezodoranse nego parfeme. 



- I naredni favorit je malo čudan, ali da, sada kada je leto najprijatnije se osećam u patikama, a to su uglavnom starke. Ove tamno plave plitke su mi omiljeni par jer je stvarno prijatno u njima. ☺



- I naravno, flash tetovaže su i ovog leta pravi hit, i ja sam dok sam bila na moru kupila nekoliko pakovanja a ostalo mi je jedno od proše godine pre toga. Mnogo mi se dopada lep način kako se presijavaju na suncu i koliko lep detalj zapravo mogu da budu.



- Zatim što se pića tiče u leto najviše volim da pijem bilo koje negazirane voćne sokove, jer jako dobro osvežavaju i rashlade, a omiljeni okus mi je narandža. I naravno, Nina kao Nina nije mogla da se suzdrži da ne popije skoro ceo sok pre nego što slika...



- Naravno da ni ja nisam mogla da odolim da ne instaliram Pokemon Go, aplikaciju koju ceo svet danas igra. Ne znam koliko je to dobro, ali stvarno je dosta igram i mogu reći da sam se poprilično navukla, iako nisam neki ljubitelj igrica. Pokemone sam obožavala kao mala, a verovatno već znate koliko volim Pikachua. Inače, ko god da igra nek napiše u komentare koji mu je omiljen pokemon i u kojem sti vi timu i na kom ste levelu. A ja ne bih da vam dosađujem sa preteranim informacijama o meni. ☺

- To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se dopada kad ubacim aplikacije, hranu i ostale malo drugačije stvari sem beauty proizvoda. Od sada vam pišem malo češće tako da očekujte me vrlo uskoro! 

22 коментара:

  1. Odlični favoriti (osim Pokemon Go haha). Ja sam tu kremu za sunčanke koristila do prošle godine i odlična je. :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com <- novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljivi favoriti! Super post :D

    http://catherinehere.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Super favoriti! Imam Baby Lips Dr.Rescue balzam ali u koraljnoj nijansi i super mi je kako rashlade usne. :)

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlični favoriti. I ja sam pisala Julske favorite.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com - POseti moj post o Julskoj playlisti i kampanji

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajan post, Nina! Boja starki je predivna, prava letnja! :) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  6. Zar i ti igras Pokemone? :D Haha :D Super favoriti, Baby Lips mi je odlican, imam osecaj hladjena i to je bas dobro u ovim toplim danima. Giveaway na mom blogu Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
  7. Jako mi se sviđaju favoriti, ali su mi ipak najljepše starke, you can't judge me. xD Imam jedan Baby Lips Dr. Rescue i obožavam ga jer, kako si ti rekla, rashlađuje usne. :)

    sretnisanjar.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  8. Predobar post, i ja igram pokemon ali samo preko bratovog fona, starkice su super! <33

    ОдговориИзбриши
  9. Super faavoriti. I ne yreba da atavljas puno sminke leti, sta ce ti cesto? :D
    Super su slike, bitnida su tvoje i da se trudis za njih. 💞
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  10. Ja mora da sam jedina osoba na planeti koja nije probala Dr. rescue labela. Moja drugarica ima jedan i prelepo miriše, nadam se da ću jedan uskoro kupiti. Što se tiče dezodoransa, da, sto posto su must have. Verujem da je taj prvi što si stavila super, ja baš volim miris okeana. Pokemon Go je extra, ali ga još nisam instalirala jer nemam memorije :D

    Novi DIY post: http://bethanyismybae.blogspot.com/ (Iva's special section, new adress)

    ОдговориИзбриши