уторак, 17. мај 2016.

My 5 Most Interesting Movies/Books Characters!


- Sa obzirom da se letnji raspust bliži, trenutno spremam listu filmova koje želim da odgledam  za to vreme, mada dok ono ne dođe pričaću vam o nekoliko filmskih i knjiških junaka koji su mi najupečatljiviji i najzanimljiviji. I da, izvinite što malo ređe objavljujem postove, ali sam imala nekih problema sa samim blogerom, a i nisam imala mnogo inspiracije za pisanje. U svakom slučaju hajde da počnemoo..


1. Beatrice (Tris) Prior- Divergent

- Prva koja je ujedno i iz mog omiljenog filma- Divergent, jeste Beatrice. Ona mene mnogo potseća na sebe, ne znam iz kog razloga ali mislim da imam jako slične osobine. Naime, ako ste gledali Divergent ili neki od drugih delova, sigurno znate za nju, kao i za njihove podele u "frakcije", a osobe koje imaju sve od datih osobina ne upadaju ni u jednu frakciju. Da se nalazim u tom svetu, mislim da bih takođe bila "divergent" kao i ona, i znam da to svi kažu, ali ja stvarno mislim da bih. Takođe ona ima jako dobre osobine, hrabra je i zastupa se za svoje prijatelje i sebi drage osobe. Daaa, ona i Tobias su pravi otp! ☺ Za raspust planiram da odgledam još koji deo ovih filmova, a mislim da je trilogija. 


2. Severus Snape- Harry Potter (7/7)

- Mislim da svako već zna za moju opsesiju o Harry Potter-u. I iskreno, još od prvog dela koga sam pogledala pre dosta godina, Snape mi je jedan od najomiljenijih likova. Iako je on malo oštriji profesor, i iako je drugačiji od ostalih, on mi je definitivno bio omiljeni od samog početka. Bez obzira što izgleda hladno, on je ispod površine jako dobra osoba, koja se mnogo žrtvuje za druge ljude, i to mi je kod njega omiljena osobina. Iako mnogo misle da je negativac, u poslednjem delu filma se saznaje i njegova strana priče, ali za one koji nisu gledali ne bih da spojlujem. ☺


3. Quentin (Q)- Paper Towns

- Sledeći je Quentin, iz vrlo poznatog filma "Gradovi od papira". Filmom sam bila toliko opsednuta još skoro čim je izašao. Mislim da je toliko lepo kada se neko zalaže za druge osobe, koliko on radi, i da stvarno ima mnogo dobrih osobina. A i njegova zaljubljenost u Margo, je toliko iskrena i slatka da je to stvarno neverovatno. Jedan od najboljih, šta se može reći?



4. Hazel & Ogastus- The Fault Is In Our Stars

- Teško je odrediti da li su mi postali draži u knjizi ili u filmu (iako su isti aliii...). Oni su bukvalno najbolji i takođe jedan veliki OTP, okej, ova rečenica je zvučala tako neprofesionalno. ☺ Sa obzirom da su oboje iz jednog filma oboje ću ih staviti ovde kao jedno. Mislim da sam o ovome govorila mnogo puta, tako da nije potrebno da opet dosađujem sa tim koliko su mi omiljeni.


5. Bella- Twilight 

- I poslednja je junakinja iz jednog meni vrlo dragog filma- Sumrak. A sada su Edward i ona ship, da, toga uvek mora da bude. Mislim da je ona dosta specifična i zanimljiva, i u nekim situacijama u filmu me je stvarno oduševila, tako da bih je definitivno navela kao jednog meni jako dragog lika. 


- I to bi bilo sve za ovaj post, bio je malo drugačiji, pa se nadam da ste uživali, a jedan od sledećih postova će biti i sa likovima iz serija, pa ako to želite, recite mi u komentarima. See yaaa, 
yours:

21 коментар:

  1. Inace, Divergent ti je i serijal knjiga, ne samo filmova. Hejzel i Ogastus su baeees, Snape je kralj, Quentin je dusa, a iskreno Bella mi se i ne svidja bas. Btw, takodjer ima i knjiga Paper Towns :) Meni je isto tako zanimljiv i bae Stiles Stilinski iz Teen Wolfa. Odlican post, keep calm and fangirl on :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, znala sam to, i citala sam Paper Towns, stvarno je odlicna knjiga. STILES AKA LIFEE! Btw hvala. ♥

      Избриши
  2. Super post,malo je reci da obozavam Divergentne i Krive su zvezde,a i ja se nalazim u slicnim likovima <3!

    Q&A postavljajte pitanja perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Sve likove koje si nabrojala zaista jako puno volim i svi su mi na svoj način dragi. ipak moj omiljeni junak je Zander iz trilogije 'Izabrana', Ali Kondi. Svakako ti preporučujem da pročitaš. :) <33

    In my heart

    ОдговориИзбриши
  4. DIVAN POST! TFIOS je odlicaan, svi likovi su super. ♥♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  5. Baš ovih dana planiram da odgledam film "Paper Towns", s obzirom da si oduševljena, sigurno je dobar :)
    Odličan post :*

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19. мај 2016. 16:33

    Odlican je post Nina, samo mislim da bi trebala malo vise da se posvetis modi i kozmetici jer to vise ljudi cita npr. ja to volim da citam, tkdj ti preporucujem da ponekad sardjujes sa kompanijama, samo savetiti. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19. мај 2016. 16:34

      saradjujes* takodje*

      Избриши
    2. Hvala ti na savetima, ali zaista smatram da nisam preveliki ekspert u tim temama, mada na kraju meseca ce vas najverovatnije cekati favoriti, a i sledeci post mozda bude i mali haul, mada nisam sigurna. Sto se saradnji sa kompanijama tice, ako mi neko ponudi vrlo rado cu pristati. :)

      Избриши
  7. Obožavam sve likove i svi su najbolji ♥ Odličan post♥

    ОдговориИзбриши
  8. Super ti je post. Moj je cilj definitivno odgledati sve dijelove Harry Pottera. :D

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Citala sam Gradove na papiru. Sta reci, predobra knjiga i apsolutno moras da je procitas! ♡

    ОдговориИзбриши