недеља, 6. март 2016.

Dresslink Wish-list | Spring & Summer

- Nisam pisala par dana, da znam, imala sam neke probleme koje je trebalo dovesti u red, a i na raspustu sam pisala više nego obično, pa i nisam imala neku ideju. Retko naručujem sa internet sajtova, i jedna od želja za ovu godinu mi je da to promenim. A jedan od sajtova koji redovno volim da pregledam jeste Dresslink. Na sajtu ima zaista svega i svačega, a i cene su jako povoljne. Htela bih prvenstveno da naručim stvarčice za proleće i leto, pa je o tome predstojeća wish-lista. Uživajte!


- Prva stvar jeste crop-top majica (okej, valjda se tako zove). Skoro sam kupila high-waisted farmerke, pa bi super stajale uz nju. Najviše mi se dopadju crna i siva, dok bela nešto manje, ali svakako morate priznati da su savršene ☺
* Link: OVDE *

- Sledeća stvar je presladak letnji crop-top. Sigurno bi jako lepo stajao na moru uz neki šorc, ili slično. Kao što znate, mnogo mi se u poslednje vreme dopada bela čipka, i sve takvo je dobrdošlo na mojoj listi.

* Link: OVDE *


- Iako ima dosta vremena do leta, već sam uveliko počela sa razgledanjem kupaćih kostima, a sa ovim sam oduševljena. Dopada mi se što je raznih boja, i sa ovim belim okolo. Kod nas bismo ovakav kupaći retko našli, a kada bi imao bio bi neke ogromne cene, tako da što pre ovaj poručim (ako poručim) to bolje. 

* Link: OVDE *



- U poslednje vreme dosta viđam ovakve naočare, super su za leto, i ljudi ako ih ne kupim ili naočare na ovaj fazon, stvarno ne znaaam ☺ Prvenstveno mi se dopadaju ove prve i poslednje. 

* Link: OVDE *




- Potreban mi je nov ranac, i već mesec dana planiram da ga kupim, a ovaj panda izgleda savršeno. E sad ne znam kakvog bi bio stvarno kvaliteta, tako da mislim da ga ipak neću nabaviti.

* Link: OVDE *


- I za kraj torbica svetlo plave boje, s kojom sam oduševljena. Takođe bi mi trebala manja torbica, a odavno nisam kupila novu, tako da mi se ova na prvi pogled dopala. Dovoljno je velika da neke osnovne stvari stanu u nju, i izgledala bi jako lepo.
* Link: OVDE *

- I to bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopao. Mi se vidimo vrlo uskoro, pozz. ♥

14 коментара:

  1. Fenomenlna wish-lista! Dresslink je zaista odličan sajta, a ti si izabrala divne stvarčice. Torbica mi se posebno dopada. :) ♥

    Novi post ----> Innisall

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična lista! Ha nikad nisam narucivala preko interneta,ali imam mnogo preporuka za Dresslink sajt. Najvise mi se dopada beli cipkani crop-top. Savrsen je!! :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična wishlista, Nina! ❤ Često posjećujem dresslink, ali ove stvarčice nijesam dosad viđala, tako da ću ih sigurno sve staviti na svoju wishlistu. :-)

    javelina03.blogspot.com - Novi post❤

    ОдговориИзбриши
  4. Wish - lista je odlična!! :)
    Sve mi se jako dopada, crop - top majice SVUDA tražim, sada sam ih pronašla. :D Bele čipkice i majica je predivna, letnja i odlična! :) Kupaći je super izbor, dezen je prelep! :) Svaki par naočara posebno mi se dopada, ovakve su stvarno vrh! :) Torbica je super, a ne bih žurila oko ranca, kao što si rekla, ko zna kakvog je kvaliteta... :) <333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post, Nina. Beli čipkasti crop top mi se najviše dopada, mnogo je sladak.

    Novi post kod mene.
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман17. март 2016. 15:06

    Htela bih da porucim neke stvarcice sa ovog sajta,vec sam izabrala koje cu i ukupna cena bez postarine iznosi 31 dolar a postarina 30 dolar tako da je sav iznos 61 dolara.Koliko jr iznosila postarina kod tebe?

    ОдговориИзбриши