четвртак, 22. октобар 2015.

My Morning School Routine | BTS



- Dugo planiram ovaj post, i sada sam konačno odlučila da ga uradim, u pitanju je jutarnja rutina za školu. Moja jutarnja rutina za dan kad sam prva smena bi verovatno bila dosadadna za post, pa ću vam iz tog razloga pokazati rutinu za dan kada sam druga smena jer imam više vremena. Slike su slikane telefonom pa se unapred izvinjavam na lošijem kvalitetu. Kako god, hajde da počnemo.


- Budilnik mi svako jutro zvoni u 8:30 jer mi je uglavnom potrebno pola sata da se skanim da ustanem i odem do kupatila. Prvo se naravno umijam kako bi se razbudila. Nakon toga perem zube sa Colgate pastom i namažem ruke Niveinom kremom da mi budu mekše, plus fantastično miriše. Dok to radim kosa mi je vezana u neki rep ili moju čuveni "smlaćenu" punđu.


- Potom po licu stavljam Puzzle hidratnu kremu protiv akni i bubuljica. Ova krema zaista pomaže, pa ako imate problema sa bubuljicama možete je kupiti, a nije ni skupa. Mislim da sam je videla prvi put u nekom starijem Janinom videu.


- Nakon što jedem (što me je mrzelo da vam slikam) odlazim u sobu da učim, radim domaći i utvrđujem gradivo ako imam neki test ili propitivanje tog dana. Takođe ovo je najdosadniji i najgori deo mog jutra, ali nažalost neophodan. Dok to radim grickam nešto ili pijem nes kafu.



- Posle toga mi ostaje slobodnog vremena kada čitam časopise, knjige, slušam muziku i naravno proveravam blog, instagram, facebook i mailove. Zadnje 2 knjige koje sam pročitala su od Keti Hopkins jer mi je omiljena spisateljica, u pitanju su dve knjige iz serije "Zodijak Devojke". Predivne su i jako lake za čitanje, bukvlano sam ih pročitala u jednom dahu.


- Nakon toga slede pripreme za školu. Prvo se naravno obučem, jer sam dok ovo ostalo radim u pidžami (daaa ☺). U školu obično nosim neki jednsotavniji outfit poput neke majice na kratak rukav, farmerki ili helanki i preko toga neku jaknicu.


- Pošto se očešljam stavljam Oriflameov dezodorans u stiku kog  takođe nosim u školu jer je mali i lako staje u torbu.


- Nakon toga staljam OH! Orange Electro Baby Lips. Nova kolekcija im je divna a ovaj mi je omiljeni jer je neutralan za školu. Ostavlja jako slab trag na usnama, a prelepo miriše (logično na šta). Ponekaad mada jako retko eventualno stavim i maskaru ali najčešće ne jer mi posle treba dosta vremena da je skinem. Ako taj dan imam neku bubuljicu ili tako nešto stavim mrvicu Aurinog korektora.



- I onda uzimam ranac, obuvam se i krećem u školu.


- To bi bilo to, tako izgleda moja jutarnja rutina za školu. Izvinjavam se jer sam na nekim slikama izostavila link bloga. Mi se ljudi vidimo. ♥
mail: ninavidic17@gmail.com
FB: Nina ' s World

22 коментара:

  1. Predivan post,rutine su nam slicne :)!Slike su jako lepe,kao i sam tekst.Obozavam Keti Hopkins,a knjigu sa slike("Od streberke do boginje")sam procitala milijardu puta jer je knjiga za blizance,a ja sam bas taj horoskopski znak....Odlicno :).

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Jako lepa rutina.Inace,imamo isti atlas za geografiju,i meni je omiljena Keti Hopkins.Citala sam klub deverusa,ali ovu drugu nisam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljiva rutina! Bas smo slicne.I ja mnogo volim da citam Keti, ako volis da citas knjige slicne tim, predlazem i knjige Sofi Kinsele.

    inmyownworld321.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Imamo slicnu rutinu, kod mene samo sminkanje traje malo vise. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan post. Ja ne volim kafu da pijem ujutu. Jedino posle podne, ako idem ujutu u školu i imam tog dana dosta za učiti. Inače sve ostalo, tu i tamo slično :) I Betmen majica *_*

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajan post, imamo jako slicnu rutinu, samo sto ja jako rano ustajem, posto uvek zelim da imam vise vremena. Batman majica je preslatka.♥♥

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post! Rutina nam je slična i ja uvijek uživam čitajući ovakve postove. ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Super post, i meni treba barem pola sata da ustanem ☺

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Super post :)
    Slična nam je rutina, mada slike su savršene :)
    http://allforgirls14.blogspot.rs/2015/10/my-night-routine.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super post ,imamo skoro istu rutinu ,i fotke su ti super!
      Čitala sam ti i starije postove,i stvarno si originalna i zabavna!
      Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se! ♥♥♥
      http://smizlica11.blogspot.rs/

      Избриши
    2. Sjajan post, imaš isti ATLAS kao ja, hahah. :DD

      Inače, nominovala sam te za jedan tag:
      http://myfdiaary.blogspot.ba/2015/10/jesenji-tag-my-favorite-blog-tag.html#comment-form

      Избриши