недеља, 6. септембар 2015.

My blogging experiences


- Jupi, napokon novi post! Nije me bilo par dana, malo me je zezao internet. Za danas post koji nije BTS za neko čudo, jer ih sada svi objavljuju. I iskreno, nije ih imalo mnogo, ali svi pišu isto, pa mi je bezveze nekoga da iskopiram. Ako se setim nečega pametnog, napisaću, naravno. ☺ Imam nalet isnpiracije za jedan post, o mom blogerskom "iskustvu", pa hajdemo da ne davim dalje.

- Verovanto, ako me pratite malo duže znate da je ovo moj prvi blog. Zapravo sam ranije (pre oko 2 godine) probala da napravim blog sa drugaricom, ali nam nije uspelo. A i, sa obzirom da je to bilo pre 2 godine, ne bih ni da pomislim na šta bi to ličelo. Uglavnom, dan kada sam napravila blog, za mene je bio woaah, nisam imala pojma ni o banerima, postovima, uglavnom nisam znala dosta toga. I dosta često sam zapitkivala ostale blogove o dosta stvari koje su mi bile ne jasne. Nešto sa googl-a, nešto od saveta, a nešto i vremenom, "pohvatala" sam dosta.


- Moja ogromna greška kada sam tek napravila blog je bila što sam uvek sebi zadavala obavezu. Da postovi moraju da idu na svakih pet dana, da svakom blogeru koga pratim moram da komentarišem postove, i ostalo. Tek malo kasnije sam shvatila da to ne dovodi ni do čega, i odustala od toga.

- Svog prvog člana sam dobila negde nakon 3. posta, i oko toga sam bila presrećna, i shvatala to uspehom. A nakon prvog nasledilo ih je još i još, a i moji postovi su bili sve bolji i bolji, i to se valjda primetilo. Kada bih tada ušla u neki blog sa više članova uvek bih zavidela, a pogotovo ako se ta random osoba učlani u moj blog. Ne znam, ali moji stavovi su se od tada mnooogo promenili, i sad bih se zbog nekih stvari toliko pokopala. A na kraju krajeva nisam ni ja Stari Vujadin, "tek" sam 7 meseci ovde.

- Trenutno sam zadovoljna sa svojim blogom, ali ono što bih rado promenila jesu saradnje. Do sada sam samo imala saradnju sa jednom blogerkom, a javilo mi ih je se mnogo. Pa se nadam da će se to promeniti, i da ću se više družiti sa blgoerima ovde.

- I za sam kraj, bih samo da napišem moje "uslove" pri blogovanju. Ne u bukvalnom smislu, ali me razumete valjda. Dakle:
♥bez provociranja drugih preko postova, komentara i sl.
♥bez odgovaranja na hejtove (koje nisam dobijala za sada)
♥bez prenošenja negativne energije
♥bez kopiranja putem postova

Ovo su stavke kojih se ja pridržavam, a ne mora naravno, svako. ☺ I eto, to je to za ovaj post, vidimo se!
mail: ninavidic17@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/pages/Nina-s-World/1631400060436108?fref=ts

29 коментара:

  1. Odlican post!I ja sam otvorila blog u junu i kada sam dobila prvog citaoca skakala sam po kucii XD!Sada se sve to promenilo...Kao sto si i rekla pre sam mislila da moram svima da komentarisem postove,a sada samo kada to osecam.Divnoo <3!Slazem se sa tvojim uslovima :).

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Lijepo si to napisala. I ja također nisam toliko daavno otvorila blog i pokušavam da idem polako sa svime. Također ne komentiram svakome, komentiram kada i kako želim. Imala sam neke blogove, ali to nije vodilo nigdje xd. Ovo je prvi blog kojem sam se zaista posvetila i pišem o stvarima koje mi se sviđaju i koje volim. :)

    mypolishbook.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, lijepo napisano! Ja sam blog otvorila prije 2 mjeseca i poprilično sam zadovoljna rezultatima. Imala sam prije, dosta blogova kojima se nisam ozbiljno posvećivala, pa je ovaj jedini ozbiljan! Slažem se u svemu napisanom! ❤☺

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan post! ja se sećam da je prvi čitalac mog bloga bila moja BFF jer sam joj ja usput rekla da se učlani u blog. A onda sam 'prvog pravog' čitaoca dobila nakon 2/3 posta i bila sam mnogo srećna. Ja inače mnogo volim tvoj blog i baš me opušta dok ga čitam tako da na tvom mestu ništa ne bih menjala osim u koliko ti nisi zadovoljna. Ali, pošto jesi, onda ništa ne diraj haha. I da, po mom mišljenju, tvoj blog ima jedan od najlepših izgleda. :-)

    marsylylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Mislim da nikad ne bih pogodila da blogaš tek 7 meseci, jer se zaista vrlo dobro snalaziš u svemu i divno pišeš. Takođe, nešto što mi se mnogo sviđa u tvojim postovima jesu te slike. Jeste da nisu tvoje, ali meni baš nekako kao da ožive post. ☺

    mylifeasmilaxoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Super blogaš, a dokaz su tvoji članovi. Ja sam u 'blogerskim vodama' oko 3 godine, no blog imam 'tek' 5 mjeseci. Ja u početku nisam ni znala što je baner, a kamoli kako se postavlja. XD Tvoj blog je jedan od mojih najdražih, svakako! :D ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post, sve si lepo napisala i objasnila. Blog je odlican prvo po dizajnu, a zatim i postovi koje pises su takodje super. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajan post! Moj blog je napravljen tek prije 15 dana, tako da sam ja još 'početnica'. :)

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan i koristan post! Ja pišem blog nekih 9 mjeseci i još uvijek otkrivam neke stvari. Što se tiće suradnji i ja sam imala do sada jednu. Ukoliko želiš možeš mi se javiti za suradnju pa ćemo zajedno smisliti neki originalan i zanimljiv post! ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, nisam znala da si tako dugo jer te ne pratim bas jako dugo. ♥ Javicu ti se ako se snadjem za mail, ako nisi ti do sada. ☺

      Избриши
    2. Nisma nasla tvoj mail, mozes li ti da me kontaktiras? :)

      Избриши
    3. Mogu <3 Moj mail se nalazi na mom blogu pod Kontakt :)

      Избриши
  10. Super post! Nikada ne bih provalila da bloguješ 7 meseci. Blog i postovi su ti sjajni! Ja blogujem nešto manje od 2 meseca i snalazim se nekako :D

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Neverovatno kako i ja i ti smo za relativno kratko vreme doživeli nešto ovako ! Hej , za mene 5 i po meseci , a za tebe 7 , 100+ čitaoca !! Nije to mala stvar ! Sjajan post inače ! I obožavam slikee !! (^.^)

    ilordogaming.blogspot.com ---> novi post !! ALELUJA DUŠANE !!

    ОдговориИзбриши
  12. Pocela sam skoro da te pratim,i veoma si mi se svidela!Imas dar za pisanje,i postovi su ti jasni i prelepi!Samo tako nastavi!
    Ako neko zeli,moze da pogleda moj blog.(ovo nije reklamiranje).💟

    ОдговориИзбриши
  13. Odlično, mi imamo blog od avgusta, tako da, nove smo u tom svetu! :)
    p.s. tvoj blog je pravo savršenstvo!

    Poseti naš blog i učlani se ako želiš, mi smo se učlanile kod tebe. Link neću ostavljati dole, jer ćeš možda misliti da nismo ni pročitale post, ali jesmo...Ali, svako želi da ima puno fanova, čitalaca....

    ОдговориИзбриши
  14. Ja sam blog otvorila pre nekoliko dana, pa sam se bas odusevila kad sam naletela na ovaj post:3
    Za sad sve pokusavam da shvatim sama, kako sve funkcionise, ali u nekom trenutku cu verovatno morati da pitam za neki savet.
    http://saskascloud.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши