субота, 19. септембар 2015.

BTS outfits | collab

- I napokon drugi collab na mom blogu je usledio. Ovog puta sa Anom, koja nema dugo svoj blog, pa obavezno pogledajte njen post i učlanite se na blog.  Mi smo odlučile da radimo school outfit post, a na mom blogu ih dugo nije bilo, pa je to razlog plus sa njega. Pa hajde da krenem sa prvim outfitom. ☺

- Prvi outfit je totalno casual. Prvo je tu malo šira majica sa interesantim printom nekog teksta. Ja njih najviše nosim u školu, jer su jako lagane, i super za malo toplije vreme. Uz to super idu obične jeansice, a meni se jako dopadaju u nekoj svetlijoj boji. I u školu volim da obuvam nešto laganije, pa su zato plitke bele patike pun pogotak. Bela se uklapa uz svaku varijantu, a noga vam se neće znojiti ni po vrućini. Uz to neka neutralnija paleta senki (ukoliko koristite šminku), a plave nijanse se lepo uklapaju sa farmericama, i bojom majice. Karmin ili sjaj za usne je najbolje da bude u nekoj rozikastoj boji. I naravno maskara, koju vam neću stavljati u sklopu otfita, jer nije toliko bitno koju koristite. Kao ni puder i ostalo.


- Okej, drugi outfit je u nekom cozy stilu. Super je za fall sezonu, a ujedno i za školu. Prvenstveno sam zaljubljena u džemperčić sa slike, zbog njegove kragnice koja je super za školu. Siva boja džempera se uklapa sa sivim UGG's čizmicama, koje takođe volim da kombinujem u školu. Bele farmerke su jednostavne, i lepo idu sa ovom kombinacijom, a i dopada mi se što su malo iscepkane na kolenima. I za kraj šminka- neka paletica sivkastih boja, i neka malo jača boja sjaja za usne ili karmina da doda malo boje u kombinaciju, a i neko rumenilo neće da škodi.

- Treći outfit je u nekom crveno/crnom stilu. Prvo sam običnu sivu majicu bez rukava ukombinovala sa uskim crnim farmericama, takođe iscepanim na kolenima. U toj majici bi bilo jako hladno, a kombinacija previše dosadna, pa sam preko nje dodala crvenu kariranu košulju, koja je super za školu. I ujedno se lepo kombinuje sa crvenim dubokim starkama. Od šminke su najbolje mračnije nijanse senki, crveni karmin, maskara i ajlajner- i perfect!


- I poslednji outfit je u cvetnom stilu. Crop top-ovi su preslatki, leto nije još uvek gotovo, pa zašto da ne? Sa obzirom da je cvetnog dizajna uklapa se sa vansicama, i uz to je lepo ukombinovati ogrlicu. Boyfriend farmerice su mi omiljene i lepo idu sa svime. Nikakva preterana šminka uz to, svetlije i nežnije nijanse sjaja za usne, koralne, tirkiz nijanse laka za nokte, i svetlije rumenilo.

- To bi bilo sve. Ja sam planirala da uradimo 5 outfita, ali smo se na kraju ipak dogovorile za 4. Nadam se da vam se post dopao. Ne zaboravite da pogledate Anin i iskoristite poslednji dan za glasanje na anketi. Ostanite tu, jer za nekoliko dana dolazi i novi collab. A mi se vidimo! ♥

mail: ninavidic17@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Nina-s-World-1631400060436108/timeline/

32 коментара:

  1. Predivan post! Nikako ne mogu izabrati koji mi se outfit najviše sviđa, stvarno su svi fenomenalni. Imaš odličan ukus za oblačenje! <3 :*

    ОдговориИзбриши
  2. Autfiti su predivni !! Najvise mi se svidja treci , jer ja bih to nosio da sam zenskog pola lol xD Vi stvarno nemate pojma koja je to agonija da kad udjes u New Yorker samo jedna cetvrtina prodavnice je za muskarce. Barem imamo Springfield , tako da budite srecne lol xDDD


    ilordogaming.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Svi outfiti su savršeni, ali eto najljepši mi je treći. :) Super post! ♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Oufiti su odlični, mnogo mi se dopadaju. Kada sam ugledala drugi, što bi se reklo ljubav na prvi pogled ♥-♥, -totalno moj stil osim Ugg čizmica, čiji nisam baš neki fan. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Najviše mi se dopada druga i treća kombinacija.Ali i ostale kombinacije su prelepe. :) ♥
    justbeyoureself31.blogpost.com

    ОдговориИзбриши
  6. Outifiti su predivni, svi mi se dopadaju ♥ Najviše 1. i 3., to je nešto što bih najradije nosila :)

    ОдговориИзбриши
  7. Outfiti su presavrseni Nina <3!Ne mogu da se odlucim koji je najlepsi,jer su svi nekako u mom stilu <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Vau super post, odlični su outfiti :)

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Prva i treca kombinacija su odlicne, prelepe. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Već duže vreme pratim tvoj blog i pre svega ti moram reći da najviše volim tvoje DIY postove!
    Ali da, od nedavno sam i ja počela blog, ali na potpuno drugu temu, pa ga poseti ako možeš i pridruži se ako ti se svidi!

    http://barbaraandersen.blogspot.com/2015/09/september-tbr.html

    ОдговориИзбриши
  11. Svi outfiti su predivni, ali drugi mi je apsolutno savrsen!♥

    ОдговориИзбриши
  12. meni se 1. najvise svidja ali i ostali su sjajni takodje!

    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  13. Prva kombinacija je predivna *-* Sjajan post Nina ♥



    Novi post-lepotaodaleks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Beautiful looks!!!
    Would you like to follow each other? let me know...and I follow you back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    ОдговориИзбриши
  15. Divne kombinacije! :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  16. Predivan post,i divne kombinacije♥
    Može follow? newblogemylittlething.blogspot.com

    ОдговориИзбриши