субота, 9. април 2016.

Too Faced Makeup - Wishlist


- U poslednje vreme sam napravila dosta wish-list postova, jer nekako želim da kupim dosta stvari sa raznih sajtova. Jedan od njih je i Too Faced, koji je zapravo vrlo popularan američki brend. Dosta youtuberki, a konktetno i devojaka koristi njihove palete, karimine i mnogo drugih stvari koje imaju u ponudi. Roditelji su mi obećali da mogu da naručim neke od stvari za tog sajta za rođendan, iako je tek u novembru, već pripremam svoju listu, pa se nadam da ću dobiti bar neke stvarčice od tih. Onda, hajde da počnemo.

- Prva stvar je definitivno njihova Chocolate Bar paleta senki. Paleta ima stvarno prelepe čokoladne boje, a čini mi se da je Tijana pominjala kako stvarno ima i miris i ukus čokolade, taaako daa. ☺ Pakovanje je preslatko i već stvarno dugo vremena nisam videla senku koja me je toliko oduševila. Iskreno se nadam da ću je kupiti, ali svakako je prva na wish-listi.
Poručiti: OVDE


- Druga stvar, sa obzirom da puder ne korisim, je ovaj Absolutely Flawless korektor za koji sam čula od bukvalno svih youtuberki da predobro prekriva. Tako da, zašto ne staviti i njega u moju listicu želja.
Poručiti: OVDE

- Zatim je tu Size Queen maskara za koju sam ofc, kao i za ostale proizvode, čula samo pohvale. A i pakovanje je iskreno preslatko, što ipak prvo svima zapadne za oko (only me? haha). S obzirom da su svi njihovi proizvodi odličnog kvaliteta, sigurna sam da je maskara takođe neverovatna. 
Poručiti: OVDE


- Sledeća stvar je Melted Metal Lipstick, oni dolaze u raznim bojama ali se meni ipak ova prva svetlo rozikasta najviše dopada. Ipak kad bih morala da izaberem neka top tri, to bi verovatno bila druga, četvrta i šesta boja u nizu. 
Poručiti: OVDE


- Takođe bukvalno svaka youtuberka ima bar jedan LA CRÈME COLOR DRENCHED LIPSTICK, tako da je to ujedno i poslednja stvar na mojoj wish-listi. Što se boja tiče meni se iskreno sve dopadaju, a kad bih krenula da biram najlepše verovatno bih izabrala skoro sve nijanse, tako da za tim nema potrebe.
 Poručiti: OVDE

- I to bi bila moja lista želja sa Too Faced sajta. Nadam se da vam je se dopao post. Inače I feel proud, dva posta dan za danom napokon nakon dužeg vremena. Iiii da, to bi bilo sve, vidimo se vrlo uskoroo. ♥

20 коментара:

  1. Odlični proizvodi, baš mi se sve sviđa, a paleta je fenomenalna :)
    Želim ti da dobiješ sve proizvode koje želiš za svoj rođendan :) ♥

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  2. Nina, odlican post! Jako mi se svida sto si poslednja tri posta objavila maltene dan za danom, redovnost se ceni! :D Svaka cast! 👍💖

    ОдговориИзбриши
  3. Super post Nina i meni je Chocolate Abr paleta jedna od drazih i vec dugo zelim da je nabavim :)!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Too Faced ima predivne proizvode, ali sumnjam da ću imati tu sreću da ih isprobam u skorije vrijeme. Chocolate Bar paleta mi je jedan od najljepših njihovih proizvoda! :)

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Kada sam cula da Chocolate Bar ima ukus odmah sam je pozelela! Sajt izgleda dobro, mozda nesto porucim! ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  6. Divna wish lista draga :) Nadam se da će ti se ostvariti i da ćeš sve dobiti za poklon :)
    Veliki pozdrav ♥

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. I ja baš imam veliku želju da isprobam njihove proizvode, pogotovo Chocolate Bar paletu! Ne znam zašto, ali ovaj post mi izgleda tako dobro i profesionalno, stvarno je odličan!♥♥ Hahah, mnogo mi je poznat taj osećaj dva posta za redom, nekako se osećam kao da posle mogu sve :D

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post, proizvodi su sjajni!

    javelina03.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Chocolate bar paleta je nesto najfenomenalnije na ovom svetu, definitivno. ☺ S obzirom na to da se jos uvek ne sminkam redovno, mislim da ce chocolate bar biti moja prva prava paleta i da u nju vredi 'investirati' kako svi kazu.☺❤

    ОдговориИзбриши