субота, 17. октобар 2015.

My favorite blog TAG



- I tako napokon je usledila još jedna subota, a ja znam da vam već 7 dana, dakle od prošle subote nisam pisala. Ljudi, ja radim na 3 radne verzije i nikako da završim od silnih obaveza, ali obećavam da ću napraviti 2/3 za ovaj vikend da bih objavljivala tokom sedmice. Plus u ponedeljak mi je slava pa ne idem u školu, ali ipak imam da pomažem taj ceo dan i ovih dana. Uglavnom da ne dužim s mojim pričama, za danas imam jedan vrlo zanimljiv TAG. Nominovala me je Marsa sa bloga In My Heart, kojoj mnogo zahvaljujem na nominaciji. Pa hajde da krenemo sa pitanjima.

Šta sve jedan dobar blog treba da ima?
Definicija dobrog bloga je svakome različita u zavisnosti od ukusa ali ipak ono što je vrlo bitno jeste tekst. Zbrljene, kratke i gramatički neispravne tekstove niko neće da čita. Naravno i izgled igra veliku ulogu, kao i još sitnica.

Kako vidiš da li je blog dobar?
Ako su tekstovi originalni, zanimljivi, pisani sa emocijom i ako je uz to tema posta zaista dobra onda me privuče jedan blog. Još ako ima sladak izgled i nije prenatrpan onda mi se zaista dopadne.

3. Kada ćeš se učlaniti u blog?
Sve zavisi, nekad me blog bukvalno oduva i onda se učlanim čim pročitam post. Nekada posle par postova, par dana, a nekad mi se blog uopšte ne dopadne i onda nemam tu šta da tražim.

Hoćeš li se učlaniti u blog ako ima jako malo čitalaca?
Manji broj čitalaca je razlog plus za učlanu u blog. Ako blog ima sve ono što sam navela učlaniću se bez obzira na članove i statistiku, ionako je to samo razlog da doprinesem blogu da bude veći. Svako ima svoje momente kada iznenada od 20 članova "doskoči" do 50, pa onda i 150 i tako dalje.

Ko ti je uzor u blogovanju i zašto?
Nemam nekog specijalnog uzora, čitam jako puno blogova i svaki je poseban na svoj način. Ali zaista nemam konkretnu osobu na koju se divim u blogovanju. Tijana sa bloga Tijana' s Dairy ima sjajan blog i ona mi je za primer kako osoba može za kratko vreme da dostigne veliki uspeh u blogovanju.

Kada si ušla u svet blogovanja?
Krajem Marta ove godine. ☺

Kako ti neki blog može postati omiljeni?
Kada dugo čitam jedan blog onda mi brzo postane drag, pa i omiljeni. Nekad nije potrebno duže vreme, a nekad i jeste. 


Moje mišljenje i ocena za Marsin blog:
Meni je Marsa jedna jako draga blogerka, koja ima jako vesele i zanimljive postove. Jako je pametna i talentovana za pisanje, i nadam se da će joj knjiga uskoro biti objavljena. Takođe ima jako inspirativne postove, a sam izgled bloga je presladak, ujedno ime je jako originalno. Moja ocena je desetka. ♥


NOMINUJEM:

- To bi bilo to za danas. Volela bih da nominovani urade tag, a ako neko drugi želi neka slobodno uradi. Mi se vidimo ljudi (nadam se uskoro)! ♥

16 коментара:

  1. Ovaj tag mi je mnogo zanimljiviji nego klasicni tagovi. Slazem se sa svim tvojim stavovima, samo tako nastavi Nina :) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiv tag! Uživala sam dok sam ga čitala!

    http://inmyownworld321.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi je drago sto si odradila ovaj tag.♥♥ Mnogo ti hvala na divnim recima, stvarno si me raznezila!♥:-)

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post prelep tag mnogo mi se dopadaju odgovori:DPrijavi se za takmicenje na mom blogu

    ОдговориИзбриши
  5. Neobičan tag, baš je zanimljiv :)
    http://allforgirls14.blogspot.com/2015/10/slovenija.html

    ОдговориИзбриши
  6. Tag je baš interesantan i rado ću ga odraditi čim stignem, hvala ti na nominaciji Nina! <3

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan tag

    Svrati do mene ponekad ivinsvet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши